Nyheter

17 maj 2022 

SÅ BLIR DU EN ATTRAKTIV ARBETSGIVARE

Arbetsmarknaden är kandidaternas marknad och konkurrensen är stentuff för landets tech-arbetsgivare. Undersökningar visar att bra kollegor och en bra arbetsmiljö är det absolut viktigaste för att lyckas att attrahera och behålla värdefulla talanger. 

Roger Andersson och Mathias Vahlgren utvecklingschefer på Visma Spcs, delar med sig av sina erfarenheter och ger tips på vad som krävs för att hitta, engagera och behålla värdefulla medarbetare inom mjukvarubranschen. De lyfter den värdefulla mixen av medarbetare i form av senioritet, kön och kompetens och hur de får fler företagsambassadörer.

Vi korar även vinnaren av Stora IT-kompetenspriset bland företag och organisationer som utmärkt sig inom utbildning/kompetensutveckling på ett positivt sätt. Bakom priset står institutionen för datavetenskap och medieteknik vid Linnéuniversitetet. Prisutdelare är Visma Spcs som vann 2020.

Föreläsare Roger Andersson och Mathias Vahlgren, utvecklingschefer, Visma Spcs

ANMÄLAN krävs, senast 13 maj via länken här ANMÄLAN
PLATS Science Park, Framtidsvägen 14 i Växjö samt online
KLOCKAN För dig som deltar på plats (begränsat antal) bjuder vi på brunch klockan 11.30. För dig som deltar online börjar sändningen klockan 12.05.

Inbjudan i pdf

Om du anmält dig men får förhinder – meddela oss så att vi kan ge platsen till någon annan. sciencepark@vaxjo.se

Varmt välkommen!

Arrangörer Digitri i samarbete med Växjö Linnaeus Science Park och Almi