Nyheter

ARRANGÖR: Digitri

Varmt välkommen till uppstarten av Digitris Tech Tuesdays med start den 27 februari

Under 2024 drar vi tillsammans med Linnéuniversitetet igång med Tech Tuesdays där vi vid sex tillfällen under året samlar företag och studenter för att mingla, nätverka och dela kunskap. 

På den första träffen kommer vi berätta mer om Digitri och Tech Tuesdays och diskutera vikten av möten och nätverk och vilka behov som du har.

Digitri har under de senaste två åren drivit Årets IT-kvinna för att sätta fokus på kvinnor inom Tech och värdet av mångfald i verksamheter.

Under kvällen får vi träffa Årets IT-kvinna 2023 Hana Ademaj – Softhouse, som kommer att prata om värdet av mångfald.

Hur kommer det sig att vi ibland tycker det är svårt att kommunicera med människor från andra länder? Vi har ofta att göra med olika temperament, värderingar och sinnen för humor. Idag är det mer vanligt än ovanligt att arbeta i organisationer med mångfald.

I den här föreläsningen kommer vi att prata om mångfald med fokus på interkulturella skillnader i näringslivet. Genom illustrationer ta del av hur olika kulturer uppfattar världen och hur förståelse av dessa skillnader kan förbättra teamdynamiken och främja innovation och vision. (Föredraget kommer att hållas på Svenska)

Upplägget för kvällen:
Vi träffas på Kafé de Luxe, Sandgärdsgatan 17-19, Växjö
17.00-17.30 Mingel
17.30-18.00 Presentation och samtal. Dagens föreläsare är Hana Ademaj, Sofhouse
18.00-19.30 Lättare förtäring vid sittande bord

Anmälan senast 24/2. 30% av närvarande är avsatt för studenter.