Nyheter

Stort Grattis till Visma! Årets vinnare av Stora IT-kompetenspriset.

Ni stimulerar inte bara era medarbetare utan medvetet och aktivt arbetar för att våra barn och ungdomar ska få upp ögonen och intressera sig för vad teknik och it är. Våra barn och ungdomar är våra framtida medarbetare. 

Det var en utmaning att sitta med i juryn då samtliga nominerade gör ett fantastiskt jobb när det gäller samverkan och intern kompetensutveckling. 

Alla presenterade ett framåttänk och strategisk målsättning. Avgörandet blev till Vismas fördel genom deras långsiktiga arbete med unga. Inte bara i ordinarie utbildning från grundskola till universitet utan även på fritiden.

I år är det första gången ett företag vinner för andra gången.

– Att få det här priset för andra gången är jätteroligt! Det är ett kvitto på att vår strävan efter att vara en arbetsplats i världsklass har effekt. Vi jobbar stenhårt med att vara en attraktiv arbetsgivare för framtidens medarbetare, inte minst genom samverkan lokalt och kompetensutveckling bland medarbetarna, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Syftet med Stora IT-kompetenspriset är att utse en arbetsgivare som dels arbetat strategiskt och engagerat med kompetensutveckling av egen personal, samverkat med IT-relaterade utbildningar för att säkra framtida kompetensförsörjning. Bakom priset står institutionen för datavetenskap och medieteknik på Linnéuniversitetet.

Grattis!

Visma